“Zoekt u een woning met veel leefruimte? En wilt u nieuw en comfortabel wonen in alle rust zonder het stadse leven te hoeven missen? Verken de Stadswoningen en Herenhuizen
in Brouwershof!”

VANAF DAG 1 TOTAAL ONTSPANNEN WONEN

Brouwershof is een ontwikkeling van bijna 100 woningen. Hiervan is een gedeelte (appartementen aan de Wolweg) verkocht aan een belegger voor de verhuur. In deze brochure leest u alles over de Stadswoningen en Herenhuizen aan de noordoostzijde van Brouwershof. De woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de keuken aanbieding, deze vindt u later in deze brochure.

Hieronder tonen wij u de verschillende woningtypes en bijbehorende plattegronden.

Totaal zijn er 3 woningtypes. Welk woning past bij u?

Stadswoning

Circa 142 m²


Aan het Schrijverspark komen deze mooie Stadswoningen met tuin op het zuiden en eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Opvallend zijn de enorme raampartijen en de vier woningbrede slaapkamers!

Herenhuis
3 verdiepingen

Circa 140 m²


Deze Herenhuizen aan de Godfried Bomansstraat hebben een woonkamer en keuken op de 1e verdieping. Daar geniet u van een zee aan ruimte en een groot terras op het westen. Op de 2e verdieping zijn er drie zeer ruime slaapkamers en een grote badkamer.

Herenhuis
4 verdiepingen

Circa 170 m²


Zoekt u een écht ruim huis midden in de stad met een ruim terras en eigen parkeerplaats? Gevonden! Deze Herenhuizen hebben maar liefst vier woonlagen, met drie grote slaapkamers en een ruime zolder!

Luxe en vrijheid

Alle Herenhuizen en Stadswoningen hebben eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Dat is het begin van fijn thuiskomen! Eenmaal thuis geniet u van uw woning met vloerverwarming en een badkamer en toilet met mooi tegelwerk en sanitair. Aangezien de keuken smaakgevoelig is, laten wij u liever vrij in de keuze. Een keuken is daarom niet bij de koop inbegrepen. Verderop in de brochure vindt u de keuken aanbieding die Bruynzeel speciaal voor Brouwershof heeft gemaakt.