Herenhuizen
3 verdiepingen

Herenhuis - Bnr. 201 | 205 | 212

Circa 142 m2

In dit statige, donkergrijze Herenhuis komt u binnen op de begane grond. De zeer ruime entreehal zou ook prima als een werk-, speel- of hobbyruimte gebruikt kunnen worden. Hiervandaan bereikt u de berging die ook vanaf de parkeerplaats te bereiken is, handig voor bijvoorbeeld uw fiets. Neem de trap omhoog en kom op de enorme woonverdieping van ruim 53 m². Het woningbrede terras bereikt u via de schuifpui. Door de westelijke ligging geniet u hier tot laat in de avond van de zon. Op de 2e verdieping zijn er drie zeer ruime slaapkamers, een grote badkamer en een berging voor de wasmachine en droger.

Herenhuis - Bnr. 204 | 207 | 208 | 210

Circa 140 m2

De lichtgrijze gevelsteen en bijzondere metselwerkverbanden geven deze Herenhuizen een aantrekkelijk voorkomen. Mooi om te zien en ook nog eens bijzonder ruim van binnen. De indeling is alles behalve standaard. U komt binnen in de ruime entreehal op de begane grond. Misschien wordt dit wel een studie of werkplek. Ruimte genoeg. Op deze verdieping bevindt zich ook de fietsenberging. Handig dat hij vanaf de parkeerplaats bereikbaar is. Op de 1e verdieping is de enorme woonkamer met open keuken. Op het aangrenzende terras zit u tot laat in de zon. De drie zeer ruime slaapkamers, een grote badkamer en een berging voor de wasmachine en droger vindt u op de 2e verdieping.

Herenhuis - Bnr. 206 | 211 | 213

Circa 142 m2

Deze Herenhuizen aan de Godfried Bomansstraat hebben aan de buitenzijde wel wat weg van 2 stadswoningen. Toch gaat er achter de charmante gevels een heel ander huis schuil. U komt binnen op de begane grond waar ook de berging is. De woonkamer en keuken bevinden zich op de 1e verdieping. Daar geniet u van een zee aan ruimte en heeft u een heel vrij uitzicht door de grote ramen. Het terras ligt op het westen. Op de 2e verdieping zijn er drie zeer ruime slaapkamers, een grote badkamer en een berging voor de wasmachine en droger.