Penthouses

bnr. 151 | 152 | 153 | 154

Penthouse - Bnr. 151

Circa 150 m2

Op de bovenste verdieping van Brouwershof komt dit schitterende penthouse van 150 m². Kom binnen in de ruime hal die toegang geeft tot drie slaapkamers en een master bedroom met eigen badkamer. De grote living heeft een keuken met kookeiland. Als u hier staat kijkt u via de grote glazen pui schitterend uit op de omgeving. Het woningbrede terras ligt op het westen, dus hier geniet u tot in de late uurtjes van de zon.

Penthouse - Bnr. 152

Circa 172 m2

Wordt dit grootse penthouse uw nieuwe thuis? Dan geniet u straks van een heerlijk beschut terras op het zuiden én heeft u een master bedroom met inloopkast en eigen badkamer. Verder heeft dit appartement nog twee ruime slaapkamers, een praktische berging en een zeer riante living. De open keuken heeft een kookeiland. Als u hier staat, kijkt u schitterend uit op de omgeving. Zet de deuren van het Franse balkon lekker open en geniet binnen van buiten!

Penthouse - Bnr. 153

Circa 142 m2

In het hart van het gebouw ligt dit stijlvolle penthouse van 142 m². Wat een zee aan ruimte en wat een mooi uitzicht! De drie slaapkamers zijn lekker ruim en de woonkamer met open keuken telt wel 71 m². Het grote terras - op het zuiden - ligt besloten en biedt volop privacy. Hier geniet u de hele dag van de zon en het mooie uitzicht.

Penthouse -
Bnr. 154

Circa 137 m2

Op de hoek van Brouwershof komt dit penthouse met drie ruime slaapkamers en grootste terras van alle appartementen. Ontspan, kijk om u heen en geniet van het uitzicht en de zon. De living heeft een open keuken en door de vele ramen is het in huis prettig licht. Handig ook dat de berging met wasmachineaansluiting vanaf de woonkamer toegankelijk is, want zo kan hij prima functioneren als keukenberging.