“Zoekt u een nieuw appartement? En wilt u nieuw en comfortabel wonen in alle rust zonder het stadse leven te hoeven missen? Verken de koopappartementen in Brouwershof!”

VANAF DAG 1 TOTAAL ONTSPANNEN WONEN

Brouwershof is een ontwikkeling van bijna 100 woningen, hiervan is een gedeelte (appartementen aan de Wolweg) verkocht aan een belegger voor de verhuur. In deze brochure leest u alles over de koopappartementen aan de zuidzijde van Brouwershof. De appartementen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de keuken aanbieding, deze vindt u later in deze brochure.

Hieronder tonen wij u de verschillende woningtypes en bijbehorende plattegronden. Totaal zijn er 38 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen. Welk appartement past bij u?

Appartement

60 m²


Compact appartement op de begane grond met terras op het westen of oosten.

Appartement

70-90 m²


Appartement op de begane grond met 1 of 2 slaapkamers en een terras op het zuiden.

Appartement

90-120 m²


Heerlijk appartement met 2 of 3 slaapkamers en balkon op het oosten, zuiden of westen.

Appartement

120-130 m²


Groot appartement met 2 of 3 slaapkamers en balkon op het oosten, zuiden of westen.

Penthouse

>130 m²


Penthouses van 137, 142, 150 of 172 m² groot met fantastisch terras.

Luxe en vrijheid

Alle appartementen en penthouses hebben een privéparkeerplaats op het binnenterrein, een groot balkon én de sanitaire ruimten worden afgewerkt met mooi sanitair en tegelwerk. Aangezien de keuken zo smaakgevoelig is, laten wij u liever vrij in de keuze en dus is een keuken niet bij de koop inbegrepen.

Kijk rond in uw woonkamer